Telefon 51 11 11 99
   Navn:

Telefon:

Email:

Melding:

     
KROPP & VELVÆRE
- Massasje

Rygg & nakke massasje 30/45 min.
Dette er en massasje for deg med stive og ømme muskler. Det er en dyptgående massasje som bryter ned sammenvoksninger i vev i muskler, sener og leddbånd, som er hovedårsaken til kroniske muskelspenninger. Massasjen øker blodsirkulasjonen, lindrer smerte og betennelse og hjelper kroppen med å gjenopprette normal bevegelse. Den er også med på å forebygge fremtidige skader og ubehag. Ved å arbeide med musklene og bløtvevet i kroppen øker vi også lymfesirkulasjonen. Dette forbedrer musklenes evne til å ta opp næring, fjerne avfallstoffer og å få tilbake sin  normale elastisitet.

Aromamassasje 60/75 min.

Aromamassasje er en myk og behagelig massasje der det brukes et utvalg av eteriske oljer som virker avspennende for både kropp og sin. De eteriske oljene trenger inn gjennom hud, vev og blodceller, og føres så rundt i kroppen til der det trengs. De trenger lett inn i kroppen og bidrar til behandling av et bredt spekter av fysiske, mentale og psykosomatiske lidelser. Aromamassasje er beroligende og meget bra for deg med en hektisk hverdag. Resultatet av massasje med slike oljer er at det stimulerer immunsystemet, blodsirkulasjonen og lymfesystemet, reduserer høyt blodtrykk, væskeopphopning og muskelspenninger. Det bidrar også til å holde kroppen i form ved å stimulere dens naturlige evne til å helbrede seg selv. Eteriske oljer blir utvunnet av forskjellige deler av planter- og trærblomster, blad, bark og harpiks, og regnes som plantens hormon. Alle de forskjellige oljene har ulike virkninger og dokumentert effekt.

-Voksing
Voksing er en effektiv metode for å fjerne store mengder hår på en gang. Resultatet vedvarer til håret vokser ut igjen - vanligvis etter to til seks uker. Håret fjernes med roten, og på områder man vokses gjentatte ganger vil man se at gjenveksten blir tynnere og mykere, og inngrodde hår, nupper og ujevn hårvekst reduseres. Det er viktig å ikke barbere/nappe/klippe seg ca. 14 dager på forhånd i det området det gjelder, da dette kan føre til at hårene ikke lengre er lange nokk til å fjernes med voks. Sårhet i huden kan oppstå rett etter behandling, men dette er ikke vedvarende. Det er en fordel å ha på seg  lett tøy som ikke strammer rundt områdene som skal behandles, for dette reduserer sjangsen for at den nyvoksede huden blir irritert.

Spray Tan (kommer)


- Kroppspeeling
Det er like viktig å rense huden på kroppen, som huden vi har i ansiktet. En kroppspeeling fjerner ugjevnheter, forbedrer sirkulasjonen og stimulerer cellefornyelsen. Dette starter kroppens naturlige D-tox prosess, som rebalansere og renser kroppen for avfallstoffer.Tørr, flassete hud og døde hudceller fjernes, og huden etterlates myk og smidig med en helt ny glød. Behandlingen fornyer kroppens energinivå både fysisk og mentalt, og gir en generell foslash;lelse av velvære.
Dette er en perfekt behandling å kombinere med en av våre massasjer, eller før en spray tan for å oppnå et flott og gjevnt resultat som varer lengre.