Telefon 51 11 11 99
   Navn:

Telefon:

Email:

Melding:

     
MEDISINSK HUDPLEIE
Botox
Botox er en ikke-kirurgisk kosmetisk behandling som brukes ved moderate til alvorlige rynker/linjer. Botox virker ved å blokkere nerver, og reduserer sammentrekninger i ansiktsmusklene som forårsaker rynker og linjer. Det er en trygg og effektiv behandling, og ved gjentatte behandlinger inntreffer fortynning av muskler, noe som fører til varige resultater. I tillegg til å rette ut rynker, virker botox også mot muskelplager. Og det blir brukt til å stoppe svetting i for eksempel armhuler og håndflater. Dette middelet virker kun der det blir injisert, og ikke på resten av kroppen. Hele Botox injeksjonsprosedyren tar ca 15-20 minutter og krever ikke narkose. Ubehag er vanligvis minimal og kortvarig.
Du kan få botox-injeksjoner hver 3-4 måned.


Juvederm/Teosyal
Juvederm er en gele med glatt konsistens som består av hyaluronsyre. Det er et stoff som finnes naturlig i huden, og som gir huden volum og fuktighet. Ved å injisere Juvederm i huden, slettes ansiktsrynker og folder. Hudens volum gjenopprettes, og man gjenvinner leppenes utseende. Juvederm har en myk konsistens som lett flyter inn i huden og gir et glatt og naturlig utseende. Dette er filleren med høyest konsentrasjon av hyaluronsyre og det har en helt spesiell formulerings prosess,- noe som gir mer varige resultater. Også tilgjengelig er Juvederm Ultra-Plus. Dette er en tykkere og mer langvarig versjon, for dypere folder og større tap av volum i huden. Juvederm kommer med bedøvelsemiddel inni, for en mer behagelig innsprøyting.


Teosyal
er en verdenskjent hyaluronsyre filler som gir huden et mykt og friskt utseende. Det bidrar til elastisitet, fasthet og fuktbalanse. Det brukes til rynker og linjer i panne, mellom øyenbrynene (bekymringsrynken) og linjer fra leppen og opp mot nesen. Ved injeksjon gir dette et yngre utseende med umiddelbar effekt. Dette middelet har en unik evne til å tiltrekke seg fuktighet som gjør at effekten opprettholdes selv etter at geleen i stoffet har begynt å løse seg opp.


Radiesse
Radiesse er en volumøkende filler som fyller ut rynker og fine linjer, forbedrer volumet og konturen i huden. Ved hjelp av Radiesse kan den naturlige ansiktskonturen gjenvinnes med øyeblikkelige resultater. Dette middelet brukes til behandling av linjer mellom nesevinge og munnvik, for å øke volumet i kinnbenområdet, konturering og utfylling av hake og kjevelinje, korrigering av nese og for å gi volum til håndbak. Radiesse har en langvarig effekt, siden det stimulerer hudens egen kollagenproduksjon. Resultatet kan vare et år, og lengre.


Laser for rynker
Fraksjonert CO2 Laser reduserer rynker og pigmentflekker og gir bedre kvalitet på huden. Denne behandlingen lager ikke sår på huden, og det er denne type laser som gir best resultat på større rynker, linjer, alvorlig solskadet hud og arr. Dette er en dyp laserbehandling hvor både hudens ytterste lag, og underhuden blir behandlet. Nye elastiske fibre blir bygget opp og kollagenet i huden blir stimulert til fornyelse. Mange problemer kan behandles, som fødselsmerker, pigmentflekker, diffust rødme i kinnene og overfladiske blodkar i ansiktet og på legger & lår. Det er vanlig med 2-5 behandlinger for et godt resultat med 4 ukers intervall. Hudforbedringen fortsetter i opp til 6 måneder etter sisten laser behandling.