Telefon 51 11 11 99
   Navn:

Telefon:

Email:

Melding:

     
Velkommen til Tara Klinikken!
-Laser
- Hudpleie behandlinger   
- Kosmetiske behandlinger  
- Kropp & velvære
Vi har et helhetlig tilbud innen kosmetisk, medisinsk og kirurgisk laserbehandling, samtidig som vi også kan tilby deg andre helse- velvære og hudpleiebehandlinger. Vi har et bredt utvalg av behandlinger for hudforyngelse, rynkereduksjon, arr, pigmentflekker, solskadet hud, sprengte blodkar, akne, hårfjerning og fjerning av føflekker.

Vi kombinerer moderne teknologi med faglig bred kompetanse, noe som fører til trygg og god oppfølging under og etter behandlingen. For oss er det like viktig som for deg at du ser resultater, og får den optimale behandling. Vår hovedmålsetting er å sette våre kunder i fokus.

Tara Klinikken bruker meget aktive og virkningsfulle produkter som anbefales til ulike hudproblemer og generell hudforyngelse. Hos oss får du god informasjon om hudpleie og veiledning i forhold til behandling av din hud. Vi tilpasser programmer basert på dine ønsker og behov, knyttet til din hud og hudtilstand. Dersom man kombinerer våre hudprogrammer til hjemmebruk med behandlinger på klinikken, vil man oppnå raskere og forsterkede resultater.

Vår ansvarlige lege har "Advanced training" i London innen kosmetiske behandlinger. Personalet i klinikken er erfarne hudterapeuter, sykepleiere og leger  – alle med solid kompetanse og lang erfaring innenfor dette området.

Kontakt oss i dag på  511 11 199, eller send en mail til post@taraklinikken.no