Telefon 51 11 11 99
   Navn:

Telefon:

Email:

Melding:

     
PRODUKTER
SkinCeuticals
Avansert hudpleie basert på vitenskap
Forebygge, beskytte, korrigere
SkinCeuticals er ledende innen den profesjonelle hudpleieindustrien fordi de er forpliktet til den høyeste
forsknings og testings standarden som er, og deres formuleringer og påstander er støttet av vitenskapen, som igjen er dokumentert og publisert i anerkjente medisinske tidsskrifter. Ingrediensene er av høy kvalitet med dokumenterte forskningsresultater og produktene inneholder minimale dufter, fargestoffer og konserveringsmidler. Serien er forpliktet til produktets effekt, uten å svekke sikkerheten. Alle ingredienser er bevist å være trygt for langsiktig bruk. SkinCeuticals starter nøye med å velge aktive stoffer som har optimal ønsket effekt, for å begrense antall ingredienser og holde formuleringene så effektive og rene som mulig.

Dr. Sheldon Pinnell er grunderen av SkinCeuticals. Hans banebrytende forskning og dermatologiske kunnskap resulterte i utviklingen av antioksidanter – som nå er standaren bak alle aktuelle antioksidantformuleringer. De vitenskapelige forskningsresultatene hans er universielt akseptert i det dermatologiske samfunnet. SkinCeuticals har 40 års erfaring med  forskning og utvikling av teknologier som bidrar til å hindre chakselerert aldring av huden og hudkreft.

SkinCeuticals filosofi

For å opprettholde og forbedre hudens helse må en effektiv hudpleieregime inneholde tre grunnleggende elementer- Forebygge, beskytte og korrigere. SkinCeuticals filosofi er bygget opp rundt disse prinsippene. Designet for å hindre fremtidig skade, for å beskytte sunn hud og korrigere tidligere skader.

Forebygge-  Selv de beste solkremene kan bare blokkere 55% av de skadelige frie radikalene som forårsakes av UV eksponering. SkinCeuticals antioksidanter er spessielt designet og klinisk bevist til å gi den mest avanserte beskyttelsen mot miljørelatert aldring. Når antioksidantene brukes sammen med solkrem, vil det gi maksimal beskyttelse ved å forhindre synlige tegn på aldring og fremme hudens optimale helse.

Beskytte- SkinCeuticals har en rekke solkremer med bredspektret UVA/UVB- beskyttelse. Disse solkremene er formulert med gjennomsiktig sink oksid, som beskytter huden mot hele spekteret av skadelige UV stråler. I motsetning til deigaktige, tykke, hvite sink oksid solkremer fra fortiden, er SkinCeuticals solkremene formulert med kosmetisk elegante strukturer som trenger lett inn gjennom huden.

Korrigere- Enten du er bekymret for rynker, hyperpigmentering, acne,
hichrødhet eller alle av de ovennevnte, er SkinCeuticals korrigerende produkter formulert for å 1044eksfoliere, reparere og forynge huden. Vårt utvalg av kremer, serumer, masker og målrettede behandlinger har blitt klinisk testet og fungerer i synergi med resten av SkinCeuticals produktene for å gi optimale resultater.

Hva er antioksidanter?
En antioksidant  er et molekyl som hemmer oksidasjon av andre molekyler. Oksidasjon er hen type skade som oppstår når molekylene mister elektroner. Det finnes fem typer antioksidanter naturlig i kroppen som beskytter mot celleskade. Ut av disse fem er det bare vitamin C, E og noen planteantioksidanter som trenger effektivt inn i huden.
Huden  beskytter seg selv naturlig med antioksidanter, men blir daglig bombandert med miljøfarer og den naturlige tilførselen av antioksidanter blir hurtig oppbrukt. UV-stråler, infrarød stråling, forurensning og livsstilsfaktorer generere skadelige frie radikaler som tidlig aldrer huden. SkinCeuticals antioksidanter nøytralisere disse ustabile molekylene, og fungerer som et forsvar mor solskade og aldring av huden. I tillegg til å forebygge skader, forbedrer SkinCeuticals antioksidanter synlige linjer, rynker, slapphet og hyperpigmentering i huden.

Hva er frie radikaler?

Frie radikaler er molekyler med elektroner uten par, noe som forårsaker dem til å være ustabile og svært kjemisk reaktive.
Disse ustabile molekylene er generert av UV-stråler, infrarød stråling, forurensing  og livsstilsfaktorer som alkohol og sigarettrøyk. Frie radikaler skader cellene i kroppen, deres DNA og andre vitale cellulære komponenter. Over tid fører frie radikaler til synlige tegn på aldring av huden, inkludert fine linjer, rynker, slapphet, misfarging, og til og med hudkreft.
Daglig pleie av huden med SkinCeuticals antioksidant og solkrem gir omfattende beskyttelse mot frie radikaler.

Viktigheten av en god hudpleie regime

For å opprettholde og forbedre hudens helse og utseende, er en riktig hudpleieregime viktig.
Den viktigste årsaken til miljørelatert aldring er skapt av solen. For å unngå dette er det avgjørende å beskytte huden med solkrem. SkinCeuticals tilbyr et komplett spekter av solkremer beregnet for ulike hudtyper, hudtilstander og livstiler for å skjerme huden fra UV-stråler.
For å minimere linjer, rynker, misfarging og andre synligheter av tidligere skader, tilbyr SkinCeuticals produkter utviklet for å  "korrigere". Disse potente hudpleieproduktene er formulert med kraftige ingredienser og avanserte teknologier for å gjenopprette en sunnere, og yngre hud.
For å forebygge akselerert aldring av huden og hudkreft, er det viktig å bruke en daglig aktuell antioksidant. Disse målrettede produktene forhindrer skader huden ved å nøytralisere frie radikaler som genereres av UV-stråler, infrarød stråling, og andre miljømessige faktorer som forurensning, alkoholforbruk og sigarettrøyk.Disse tre komponentene sikrer en effektiv pleie for å opprettholde, forbedre utseende, og minimere effekten miljøfarer har på huden.

Medisinsk klinisk testing beviser produktenes effekt, noe som gjør SkinCeuticals forskjellig fra andre merker på markedet.